Elérhetőségek

Takarmányszervíz Kft.

9834 Csehimindszent,
Potypuszta major 0122. hrsz.
Garamszegi Kristóf, ügyvezető
+36/30/635-1712
Mikla László, szakmai vezető, értékesítés
+36/30/343-3516
E-mail:
info@takarmanyszerviz.hu
takarmanyszervizkft@gmail.com

Bemutatkozás

Bemutatkozás

Cégünk Csehimindszent község Potypuszta majorban található. A község Vas megye déli részén, a Kemenesháton, változatos domborzatú tájon fekszik. A falu igazgatási területe észak-déli irányban hosszan elnyúlik, így azt érinti a 8-as főút is. Csehimindszent útmenti település, azaz útifalu. A belterülettől leszakadva, önállóan fejlődött Potypuszta és Potyrózsa major. Mindkét majorban álló épületek műemléki védelem alatt állnak. A két épületegyüttes közül a falu és a 8-as főút között fekvő Potyrózsa major azonban mára elnéptelenedett.


A Takarmányszervíz Kft. több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a szója és gabonanövények hidrotermikus feltárásában. A modern takarmányozásban jól alkalmazható, magas emészthetőségű termékeket állít elő üzemünk. Egy új extrudáló berendezés is beüzemelésre került, mely a gazdasági állatok igényeit maximálisan kielégítő takarmány alapanyagokat hoz létre. Termékeink ideálisak a nagy értékű tenyészállatok, lovak, valamint a komoly odafigyelést igénylő, fiatal állatok takarmányozásában (malacok, borjak).

Értékesítünk számos gabonából, kukoricából készült pelyheket illetve szójapelyhet is (FFS). Emellett bérpelyhesítést vállalunk. Ez esetben a termelő által beszállított alapanyagból készítünk pelyhet, amiért a bérpelyhesítés költségét számítjuk fel.

 

Extrudált termékek

 

A pelyhesítés mellett másik ágazatunk az állattartás. Tenyészetünk Csehimindszenten, az üzem szomszédságában található. A fajtaválasztás a magyar tarkára esett, ami szerényebb környezeti igénye mellett jelentős hústermelő, a magyar vidék arculatának szerves része. Az állomány az elmúlt években dinamikusan fejlődött, mára közel negyven tehénnel és szaporulatukkal gazdálkodunk. Az állomány, önállóan fenntartható fejlődése mellett lehetőséget kínál pelyhesített takarmányaink tesztelésére is.

 


 

 

Takarmányszervíz Kft. - Magyar